Stappenplannen en procedures

Het gebruik van Lasso+ is in de kern eenvoudig maar moet wel geleerd worden. Daarom heeft Lasso allerlei helpfuncties beschikbaar. Op basis van de ervaringen worden deze helpfuncties geëvalueerd verbeterd en zonodig uitgebreid. Hier onder een overzicht van de helpfuncties in Lasso+.

Stappen plannen en procedures

Het stappenplannen boek kan gezien worden als een stappenplan waar allerlei functies en toepassingen stap voor stap worden uitgelegd. Erg handig om in het begin te gebruiken als leidraad om concrete taken uit te voeren en later simpelweg handig om als naslag werk bij de hand te hebben. Dit stappen plan blijft in ontwikkeling en wordt regelmatig ge-update.

Wiki pagina

Klik hier voor de wiki pagina. Op de wikipagina zijn allerlei beschrijvingen terug te vinden over Lasso en de toepassing. Teksten worden ondersteund door instructiefilmpjes. NB Deze pagina wordt op dit moment opnieuw ontwikkeld.

Google

Erg gemakkelijk maar vaak vergeten: stel je vraag aan google. Vermeld wel de naam Lasso in de vraag en Google geeft antwoord of zegt waar het antwoord te vinden is.

Youtube kanaal

Lasso onderhoud een youtube kanaal waar instructie filmpjes worden gepresenteerd. Klik hier voor het youtube kanaal.