Vul het onderstaande formulier in voor de aanvraag van uw offerte of de start van uw abonnementgegevens

De prijs van Lasso+ wordt onder andere bepaald door het aantal (accounts) mensen dat in Lasso+ daadwerkelijk administreert. Dit aantal is afhankelijk van het abonnement. Extra accounts worden in rekening gebracht €12,50 excl. BTW per maand.

Lasso+ start biedt reeds 2 accounts in het basis abonnement.

Hieronder volgen enkele vragen over de inrichting van uw organisatie. Deze informatie helpt ons met de voorbereiding. Uiteraard controleren wij met u samen of alles goed is ingevuld, zodat wij uw Lasso naar wens kunnen inrichten.

U kunt er voor kiezen om alle adressen (woningen) van de corporatie te registreren in Lasso+. Dit geeft veel mogelijkheden om uw administratie te optimaliseren. Als u daar voor kiest vul dan het aantal adressen in dat geadministreerd wordt. Voor deze adrestabel  wordt een forfaitair bedrag van €5.00 per/mnd in rekening gebracht (dit is inclusief de eerste 500 adressen). Daarnaast geeft u het aantal huurders op dat u op deze adressen gaat registreren. De adressen waar tevens een huurder op geregistreerd is worden niet in rekening gebracht.

Kosten:
Adressen/ woning: €0.005 per woning per jaar (boven de 500 adressen)
Huurders/ relaties: € 0,01 per registratie per jaar

In Lasso kunt u de contributiestructuur van uw vereniging inrichten zodat er automatisch facturen worden gemaakt. Deze worden automatisch verwerkt in de financiële administratie. Om dit goed voor u te kunnen inrichten vragen wij u onderstaande vragen in te vullen. De contributiegroep wordt ingericht op het jaarbedrag en de factuurperiode (maand/ kwartaal/ half jaar of jaar) wordt ingesteld bij het individuele lid. Voor wat betreft de ingangsdatum is het belangrijk dat u de datum kiest voor facturen die Lasso voor u gaat maken. Dit is na de periode van eventueel oude nog openstaande facturen.

Per individuele incasso

Alle Lasso websites (URL) beginnen met de naam van uw organisatie gevolgd door de Lasso URL. Stel uw organisatie heet “huurdersbelangenvereniging”, dan ziet de URL er als volgt uit: https://huurdersbelangenvereniging.lasso-ho.nl Let op: u kunt ook kiezen voor een afkorting zoals: hbv.lasso-ho.nl

Op basis van de door u ingevulde gegevens zetten wij voor u de kosten bij elkaar en sturen u een offerte toe waarin wij de verdere stappen toelichten. De betaling van uw abonnement gaat uiteraard pas in nadat de administraties is opgeleverd.

De abonnementskosten voor uw Lasso betaalt u maandelijks via automatische incasso. Vul hiervoor uw IBAN-nummer in en de tenaamstelling van de rekening. Ongewenste incasso’s kunnen door uzelf gestorneerd worden tot 56 dagen na de incasso. Ook de bank kan dit voor u doen, tot 13 maanden na de incasso.

Bij een of meerdere van deze keuzes wordt een afspraak gemaakt om nadere afspraken te maken.