Het Lasso team staat altijd voor je klaar om te helpen. 
Met Lasso+ gaat veel van je werk vanzelf. Toch kan het altijd gebeuren dat je als bestuurder of vrijwilliger ergens niet uitkomt. Heb je een technische vraag over Lasso+? Kun je wel wat advies gebruiken over het beter inrichten van je organisatie? Of ben je benieuwd naar welke mogelijkheden Lasso+ nog meer biedt?

Lasso-Concepten en de Nederlandse Woonbond
Lasso-Concepten werkt nauw samen met de Nederlandse Woonbond. Hierdoor heb je als huurdersorganisatie een optimale ondersteuning als het gaat om de inhoud en als het gaat om de organisatie en de verbinding met je achterban. Ook niet Woonbond leden kunnen gebruik maken van de diensten van Lasso-Concepten en de Woonbond.

Team Lasso-Concepten
Het Lasso team, dat zijn: Wim Dings en Jos Alsters. Samen zijn zij eigenaar van Lasso-Concepten, het bedrijf waarmee ze software ontwikkelen voor het maatschappelijk middenveld en huurdersorganisaties in het bijzonder. In dit werk delen zij hun affiniteit met het voeren van een goede administratie, maar brengen zij elk ook hun eigen expertise in. Wim doet dat vanuit zijn jarenlange ervaring binnen de volkshuisvesting, waarin het sterker maken van organisaties steeds voorop staat. En Jos maakt het plaatje compleet als ervaren softwareontwikkelaar.

Wim Dings:
“Een fijn en veilig huis is voor ieder mens een basisvoorwaarde om een geborgen en comfortabel leven te leiden. Het werken binnen de sociale huursector gaat dan ook ergens over. Vanuit dat principe werk ik inmiddels al meer dan twintig jaar binnen de volkshuisvesting, waarbij het sterker maken van organisaties mijn belangrijkste drijfveer is. Met het ontwikkelen van Lasso+ wil ik huurdersorganisaties helpen zichzelf te versterken, zodat zij beter in staat zijn om huurdersbelangen te behartigen.”

Jos Alsters:
Ik heb een achterban van 16.000 huurders. Hoe kan ik die allemaal vertegenwoordigen? Ik kan toch moeilijk bij iedereen op de koffie gaan. Met deze zin hoorde ik Wim ooit een toespraak beginnen in een zaal met huurders. Deze vraag is nu, een paar jaar later, nog altijd de grootste motivatie om Lasso+ te blijven verfijnen. Ik hou van software die echt helpt, en die tegemoet komt aan de wensen en behoefte van de groep waarvoor ik het ontwikkel.”