Algemene vragen

Nee. Lasso is een administratie waarin documenten kunnen worden opgeslagen en bewaard. Vervolgens kunnen daarvoor geautoriseerde deelnemers via my-lasso toegang hebben tot de documenten documenten die voor hun relevant zijn.

Category: Algemene vragen

Ja. Memo’s, documenten en dossiers kunnen voorzien worden van een herinnering. Deze herinnering kan met een instructie verstuurd worden naar een willekeurig e-mail adres.

Category: Algemene vragen

Vragen over e-mail

Nee. Lasso is geen traditioneel e-mail programma. Het is wel mogelijk om mail vanuit Lasso weg te sturen. Maar het is niet bedoeld (en mogelijk) om bijvoorbeeld mail discussies te voeren. Het is uiteraard wel mogelijk om de e-mail als pdf op te slaan en dan aan het dossier van de deelnemer toe te voegen.

Ja/ nee. In principe is dit mogelijk maar dat geeft dan wel beperkingen voor het gebruik van het e-mail adres elders. N.b. dit is in alle gevallen een maatwerkoplossing.

Ja. Als er vanuit Lasso een mail wordt gestuurd naar het e-mail adres van de deelnemer dan ontvangt hij deze op het e-mail adres dat in Lasso is geregistreerd.

Load More